Licenţă


Unul dintre scopurile European Data Journalism Network este diseminarea pe cât posibil a conținutului pe care îl producem. Așadar, sunteți liber să reutilizați subiectele și graficele noastre (sau doar o parte din ele), atât timp cât respectați următorii termeni de utilizare:

  • trebuie să vă asigurați că EDJNet și partenerul producător al conținutului pe care îl reutilizați (de exemplu, „Spiegel Online | EDJNet”)
  • sunt creditate - trebuie să vă asigurați că includeți un link către site-ul EDJNet.

Licenţă

Orice articol vine cu indicația licenței sub care este eliberat. Licența implicită pentru conținutul nostru este Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) , aşa încât aveți libertatea de a le distribui, de a le transforma și de a construi pe baza lor pentru orice scop; câteva articole sunt publicate fără drepturi de autor: ar trebui să solicitați producătorilor lor permisiunea de a republica aceste articole.

În conformitate cu cerințele CC BY 4.0, ar trebui să furnizați un link către licență și să indicați dacă au fost făcute modificări la conținutul original. Puteți face acest lucru în mod rezonabil, dar nu într-un mod care să sugereze că producătorul vă sprijină pe dumneavoastră sau modul în care îl folosiţi. În plus, nu puteţi aplica termeni legali sau măsuri tehnologice care restricționează în mod legal accesul altora.

Logo

Aici puteți găsi logo-ul EDJNet în diferite formate. Logo-ul nu poate fi modificat: poate fi redimensionat, dar trebuie să păstreze proporțiile definite în versiunea sa originală.

 Download .png .svg

Download .png .svg

 Download .png .svg

 Download .png .svg