Stats Monitor

Ce fel de date sunt aici?

Monitorizarea Statisticilor folosește datele de la sondajul Eurostat și al POLITICO. În prezent acoperă 14 subiecte diferite, dar extindem treptat gama de seturi de date.

Ce oferă Monitorizarea Statisticilor?

Monitorizarea Statisticilor facilitează jurnaliștilor urmărirea și utilizarea datelor recent lansate. Pe scurt:

  • Monitorizarea Statisticilor oferă grafice ale datelor Eurostat, care sunt actualizate constant. Acestea pot fi adaptate cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor jurnalistului
  • Monitorizarea Statisticilor analizează noile date pentru a detecta tendințe și observaţii neobişnuite, pentru a ajuta jurnaliștii să găsească materiale demne de știri în ele. (Notă: acest serviciu acoperă un subset de seturi de date).

Cum puteți accesa rezultatele Monitorizării Statisticilor?

În orice moment, orice utilizator poate consulta cele mai recente grafice de date și ştiri .

Promptitudinea face parte din valoarea adăugată a Monitorizării Statisticilor: pentru a profita de acesta, vă puteți abona la fluxurile noastre RSS. Puteți opta, de asemenea, pentru a primi știrile care vă interesează direct în căsuța de e-mail

Abonați-vă la actualizările de date
Abonați-vă la newsleads

Abonați-vă la actualizările de date

Abonați-vă la newsleads

Cum puteți construi pe rezultatele Monitorizării Statisticilor?

  • Vizualizările de date sunt ușor de adaptat în termeni de timp, țări și alte variabile. Este ușor să treceți de la o formă de vizualizare la alta, precum și să schimbați paleta de culori. În plus, graficele sunt traduse automat în 10 limbi diferite.
  • Seturile de date pot fi descărcate direct în diferite formate.

     Tutorial video

În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a beneficia la maxim de Monitorizarea Statisticilor, puteți contacta în orice moment serviciul nostru de asistență.

Cine se află în spatele Monitorizării Statisticilor?

Monitorizarea Statisticilor este alimentată de serviciile de știri Newsworthy , dezvoltate de Journalism ++ și LocalFocus . Instrumentul este în versiune beta: orice remarcă și feedback sunt binevenite.

Ştiri din Monitorizarea Statisticilor

Read more
Read more